Catalansk


Catalansk er et romansk sprog, der tales af ca. 8,5 mio. i den nordøstspanske provins Catalonien med hovedbyen Barcelona og på de Baleariske Øer, hvor det er officielt sprog ved siden af spansk.  Desuden tales catalansk i Andorra, hvor det er eneste officielle sprog. Endelig taler man catalansk i Valencia og mindre områder i Sydfrankrig og på Sardinien. Catalansk var forbudt under Franco, men i dag er der stor bevidsthed om at bevare sproget, og der udgives flere bøger på catalansk end på dansk.

Niveau  
Sprog  
Type  

Catalansk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Catalansk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære catalansk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på catalansk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Catalansk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på catalansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i catalansk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for catalansk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00