Bulgarsk


Har du interesse for Bulgarien, så må du lære bulgarsk. Med vores lær bulgarsk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære bulgarsk.

Bulgarsk tales af ca. 8 mio. i Bulgarien og er officielt anerkendt mindretalssprog i Serbien og Rumænien. Bulgarske mindretal findes desuden bl.a. i Rumænien, Grækenland, Moldova og Ukraine. Bulgarsk er et slavisk sprog og udgør sammen med det beslægtede makedonsk den sydøstslaviske sproggruppe. Ligesom makedonsk skrives bulgarsk med en variant af det kyrilliske alfabet. Bulgarsk var det første af de slaviske sprog, der fik et skriftsprog.


Køb et lær bulgarsk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære bulgarsk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Bulgarsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Bulgarsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

her kommer du nemt i gang med at lære bulgarsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på bulgarsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Bulgarsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på bulgarsk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Bulgarsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på bulgarsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i bulgarsk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for bulgarsk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00