Bengali


Med vores lær bengali kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære bengali.

Bengali tales af ca. 210 mio. i Bangladesh og i de indiske delstater Vestbengalen og Assam. Derudover findes betydelige mindretal i Malawi, Nepal, Saudi Arabien, Australien, England og USA. Totalt set taler ca. 230 mio. bengali, det giver en 7. plads over verdens mest udbredte sprog. Bengali har sit eget bengali alfabet, der er tæt beslægtet med devangari, som anvendes i hindi. Den bengalske forfatter Rabindranath Tagore fik som den første asiat nobelprisen i litteratur i 1913


Køb et lær bengali kursus i dag, så kan du være i gang med at lære bengali i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Bengali kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Bengali. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Bengali sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på bengali med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Bengali sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for bengali forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Her kommer du nemt i gang med at læe bengalsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på bengalsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00