Albansk


Har du interesse for Albanien, så må du lære albansk. Med vores lær albansk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære albansk.

Albansk et et indo-europæisk sprog som tales af seks millioner indbyggere i det vestlige Balkan i Albanien og tilstødende områder. Der er to albanske dialekter som er indbyrdes forståelige: Toskisk ( sydlige og centrale Albanien og minoriteter i det nordvestlige Grækenland)  og  Gegisk (nordlige Albanien og af albanerne i Kosovo, Makedonien og Montenegro).  Albansk menes at have sit udspring fra det illyriske sprog, som blev talt i regionen for to årtusinder siden.

Køb et lær albansk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære albansk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Albansk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år albansk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære albansk og at opbygge et albansk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Albansk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Albansk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære albansk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på albansk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Albansk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på albansk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Abansk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på albansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Albansk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for albansk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00