Afrikaans


Afrikaans er et af Sydafrikas officielle sprog, udviklet fra og nært beslægtet med hollandsk. Afrikaans har optaget mange låneord fra engelsk, fransk, malajisk og afrikanske sprog. Sproget tales i store dele af det sydlige Afrika, ikke alene af efterkommerne efter de hollandske kolonister (boerne), men især også af mange negroide afrikanere. Sproget tales af 16 mio. Afrikaans er modersmålet for ca. 60% af de kaukasiske og ca. 90% af de negroide, hvilket i alt er ca. 6 mio. mennesker hovedsageligt i de to vestlige Kapprovinser i Sydfrika og de to sydlige provinser i Namibia. 

Har du interesse for Sydafrika, så må du lære afrikaans. Med vores lær afrikaans kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære afrikaans.

Køb et lær afrikaans kursus i dag, så kan du være i gang med at lære afrikaans i morgen. 

Niveau  
Sprog  
Type  

Afrikaans sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende afrikaans ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale afrikaans. Til PC og Mac.

DKK405,00

Her kommer du nemt i gang med at lære afrikaans. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på afrikaans. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Afrikaans sprogkursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på afrikaans, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Afrikaans sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på afrikaans med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i afrikaans forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for afrikaans forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00