Polsk


Har du interesse for Polen, så må du lære polsk. Med vores lær polsk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære polsk.

Polsk er et vestslavisk sprog tæt beslægtet med tjekkisk, slovakisk og sorbisk. Polsk er modersmål for ca. 50 mio. mennesker og tales foruden i Polen af mindretal i Polens nabolande samt immigranter i bl.a. Israel, USA, Canada, Brasilien og Argentina. I Danmark er polsk det 5. største indvandrersprog med næsten 27.000 borgere af polsk herkomst. Polsk ligger på 23. pladsen over verdens mest udbredte sprog. Polsk skrives med det latinske alfabet udvidet med nogle diakritiske tegn og indeholder 32 bogstaver.

Køb et lær polsk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære polsk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Polsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Polsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at læer polsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på polsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Polsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på polsk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Polsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på polsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i polsk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for polsk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Polsk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år polsk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære polsk og at opbygge et polsk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Polsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende polsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale polsk. Til PC og Mac.

DKK405,00

Omfattende polsk sprogkursus som hurtigt bringer dig på konversationsniveau. Polsk for viderekomne eller skrappe begyndere. (OBS! amerikansk produkt - hjælp og oversættelse er på engelsk).

Du opbygger og fastholder et grundlæggende polsk ordforråd, udvikler lytteforståelse, lærer at læse og skrive polsk, lærer at udtrykke dig selv på polsk.

Kun til PC.

DKK605,00