Italiensk kurser - Lær italiensk hjemme


Vil du lære italiensk

Med vore Lær italiensk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære italiensk. 

Kurserne er interaktive sprogkurser på CD-ROM til brug på PC. De fleste af sprogkurserne har ordlister i MP3 format som kan downloades på PDA, Palm eller iPod.

Køb et lær selv italiensk sprogkursus og få italienskundervisning netop når du har tid, hjemme ved PC´en, eller på farten med en MP3 spiller. 

Vort mest populære italiensk kursus er til absolutte begyndere og har over 100 forskellige hjælpesprog, så alle kan lære italiensk.

Vore italienskkurser byder på varierede og interaktive indlæringsformer, det er både effektivt og underholdende og italienskundervisningen går som en leg. 

Vi tilbyder italiensk kurser på flere niveauer og til børn og voksne: Lær italiensk for begyndere, lær italiensk for viderekomne, lær italiensk for forretningsfolk og lær italiensk for børn.

Lyt, læs og lær mere italiensk med italienske lydbøger.  Har du allerede lært lidt italiensk kan du bruge det og lære mere ved at arbejde med en italiensk lydbog. Lydbøgerne er tilpasset, så du kan lytte og læse selv om du har et begrænset ordforråd.