Arabisk kurser - Lær arabisk hjemme


Vil du lære arabisk?

Med vore Lær arabisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære arabisk.
Kurserne er interaktive sprogkurser på CD-ROM til brug på PC. De fleste af sprogkurserne har ordlister i MP3 format som kan downloades på PDA, Palm eller iPod.

Køb et lær selv arabisk sprogkursus og få arabiskundervisning netop når du har tid, hjemme ved PC´en, eller på farten med en MP3 spiller.

Vort mest populære arabisk kursus er til absolutte begyndere og har over 100 forskellige hjælpesprog, så alle kan lære arabisk.

Vore arabiskkurser byder på varierede og interaktive indlæringsformer, det er både effektivt og underholdende og arabiskundervisningen går som en leg.

Vi tilbyder arabiskkurser på flere niveauer og til børn og voksne: Lær arabisk for begyndere, lær arabisk for viderekomne, lær arabisk for forretningsfolk og lær arabisk for børn.

Senest har vi fået arabisk for teenagere, det kan også bruges som et sprogkursus for familier med teenagere. Her lærer man ord og sætninger som "jeg sender en sms senere".

Hvis du vil lære arabisk, men ikke har til til at sidde ved computeren, så kan et lær arabisk i bilen kursus være en mulighed. Vi har også et mere omfattende lær arabisk i bilen kursus som du kan se her.

Lær arabisk kurser til begyndere
Lær arabisk kurser til børn
Lær arabisk kurser til viderekomne
Lær arabisk kurser til forretningsfolk

Oversigt over alle arabisk kurser